Vy se ptáte

Spolupráce s Aromafaunou

Dobrý den, vlastním chovatelskou stanici, s vašimi oleji mám velice dobrou zkušenost a často nakupuji. Co bych získala podpisem rámcové smlouvy? Děkuji.

Naše odpověď

Dobrý den,  
Váš zájem o navázání spolupráce nás těší! Velkoodběratelským partnerům nabízíme zvýhodněnou cenu všech našich produktů stálou nabídkou slevy 30 % (vyjma čisticích a dezinfekčních přípravků se slevou 20% a exkluzivních éterických olejů a doplňkového sortimentu se slevou 10 %).
Pro zahájení velkoodběratelské spolupráce je potřeba podepsat Rámcovou kupní smlouvu, která obsahuje mimo jiné i podmínku splňování minimálního ročního obratu, jehož hodnota je stanovena na 10 tis. Kč bez DPH. V případě, že nebude roční obrat splněn, dojde k vyhodnocení vzájemné spolupráce, popř. k jejímu ukončení. Ukončení spolupráce není pod pokutou.  

Před odesláním podepsané Rámcové smlouvy se zaregistrujte do našeho e-shopu www.aromakh.cz (pokud ještě registraci nemáte). Po přijetí podepsané rámcové smlouvy u Vaší registrace zaktivujeme velkoodběratelské slevy. Velkoodběratelská sleva se bude vztahovat ihned na Vaši první objednávku.

S našimi velkoodběrateli také navazujeme spolupráci ve formě zpětných vazeb, kdy nám mohou zasílat své zkušenosti s přípravky, recenze na novinky, příspěvky do časopisu Aromaterapie apod. Tím nám hodně pomáhají s vylepšováním stávajících služeb a vytvářením nových projektů.

Snad Vám bude má odpověď užitečná při rozhodování o navázání spolupráce, v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Šárka Kapuciánová

Nenašli jste to, co hledáte?
Napište nám!

Má váš zvířecí miláček nějaký konkrétní problém? Nebo s našimi přípravky teprve začínáte a zajímá vás, jak na to? Naše poradna je Vám k dispozici!

Položit dotaz