Vy se ptáte

Jak koupat papouška ve FAUNA PARROT?

Dobry den prajem, chcela by som sa opytat ci FAUNA PARROT mozem davat do vody a kupat tam naseho papagaja? Lebo neznasa striekanie, ma z toho zbytocny stres. V pomere rovnakom ako na striekanie? Mohla by som pouzit aj HY-DERMAL do kupela? Dakujem, s pozdravom, R. K.

Naše odpověď

Přípravek FAUNA PARROT se bohužel nemísí dobře s vodou - zůstane plavat na hladině a rovnoměrně by se nerozprostřel po peří. I proto se musí před aplikací postřikem vždy protřepat. Snese papoušek, pokud jej hladíte? Můžete vytvořenou směs s vodou dle návodu nanést na ruce a na papouška aplikovala takto rukama.

HY-DERMAL určitě můžete pro papouška také použít, jedná se o velmi jemný přípravek. Dávkujte cca 2 ml na 3 až 5 l vody. Nejdříve ale malou dávku mycího oleje protřepejte v nádobce s menším množstvím vody a pak vlijte do nádoby na koupel, aby olej nezůstal plavat na povrchu. Mycí olej obsahuje lecitin, který pomůže olej emulgovat ve vodě.

MVDr. Alena Vaníčková, Ph.D.

Nenašli jste to, co hledáte?
Napište nám!

Má váš zvířecí miláček nějaký konkrétní problém? Nebo s našimi přípravky teprve začínáte a zajímá vás, jak na to? Naše poradna je Vám k dispozici!

Položit dotaz